Matematiikan verkkoperuskurssi kaikille kiinnostuneille

Oulun yliopiston Sovellettu ja laskennallinen matematiikka järjestää kesällä 2017 kaikille avoimen ja maksuttoman verkko-opetuskurssin tekniikan matematiikasta. Kurssi on nimeltään Matematiikan verkkoperuskurssi ja sen laajuus on 5 opintopistettä.

Kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat todistuksen, jonka perusteella myöhemmin Oulun yliopistoon valitut opiskelijat voivat hakea merkinnän ja vastaavan arvosanan kurssista Matematiikan peruskurssi 1. Tämä kurssi kuuluu kaikkiin tekniikan alan (DI) tutkinto-ohjelmiin Oulun yliopistossa.

Kurssin työtila avataan 1.6.2017 osoitteessa https://oystack.oulu.fi. Ennen kurssille ilmoittautumista osallistujan on rekisteröidyttävä kyseisessä osoitteessa (mahdollista 1.6. alkaen), mikäli osallistujalla ei ole vielä Oulun yliopiston opiskelija-tunnuksia. Rekisteröinnin lisäksi kurssille tarvitaan salasana, jonka saa sähköpostitse osoitteesta lassi.korhonen(at)oulu.fi

Kurssin sisältö (teoriaosat, esimerkkivideoklipit, valmiiksi lasketut esimerkit, STACK-tehtävät) on kokonaisuudessaan käytettävissä heti työtilan avauduttua. Kurssilla on tarjolla myös ohjausta ja opastusta opettajilta videoneuvotteluyhteyden ja chatin välityksellä kesäkuussa ja elokuussa.  STACK-tehtäviä tekemällä kerätyt pisteet ovat suoraan osasuoritus kurssista. STACK-tehtävillä on mahdollista ansaita 12 p ja 26.8. Oulun yliopistossa järjestettävällä kokeella 24 p. Läpipääsy on varmaa, kun yhteispistemäärä on 18 p tai enemmän.

Lisätietoja: lassi.korhonen(at)oulu.fi

 

 

 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s